Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Provensálský pekáček

Provensálský pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 200°C, pokud nemáme horkovzdušnou raději na 220 °C. Na pánvi osmažíme slaninku s cibulí do sklovita, přidáme na kostičky…

Řecký guláš s olivami

Řecký guláš s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Plátky masa nakrájíme na nudličky, cibule nakrájíme na střední kostičky, česnek rozmačkáme. V hrnci rozehřejeme olej na něm orestujeme do červena cibuli, česnek a poté …

Kroupovka

20 min

Kuře ve vinné omáčce

Kuře ve vinné omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Stehna opláchneme, osušíme a dáme do kastrolu. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, bobkové listy a tymián. Zalijeme červeným vínem a necháme tak 4 hodiny odpočinout…

Králík na olivách

Králík na olivách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, celerovou a petrželovou nať pokrájíme a smícháme s ostatními ingrediencemi. V této směsi necháme 24 hodiny marinovat naporcovaného…

Lososový předkrm

Lososový předkrm

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na menší tanier naaranžujte na šalátový list lososa, kaviár, 2 hroznové špízy (striedavo napichujte na špáradlá 2 a 2 bobuľky modrého a bieleho hrozna), mesiačik limetky…

Hovězí srdce v rajčatech

Hovězí srdce v rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Srdce nakrájíme na plátky, které rozklepeme paličkou, opepříme a osolíme. Dále si nakrájíme cibuli nahrubo, paprika celer na proužky, rajčata na kousky, česnek na plátky…

Bibinka

105 min

Krůtí smaženky na víně

Krůtí smaženky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme a nakrájíme na malé kousky. Lehce je osolíme, okořeníme tymiánem a obalíme v hl.mouce. Vejce rozšleháme vidličkou a maso v něm obalíme. Na pánvi necháme…

Krůtí vršek na svařáku

Krůtí vršek na svařáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Víno nalijeme do kastrůlku, vhodíme snítky bylinek, celý pepř a necháme svařit na mírném ohni asi 20 min. Vylouhované bylinky vyndáme a přidáme kalíšek bujonu. Dobře…

1 27 28 29 30

Marie

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli