20 receptů na bramborové placky: Můžeme do nich zpracovat téměř vše, co máme doma
Bramborové placky jsou kulaté ploché tvary, jejichž základem jsou brambory - vařené ve slupce, syrové, zbylé od oběda, ve formě bramborové kaše nebo škubánků. Přidáním mouky a dalších ingrediencí připravíme placky mnoha chutí.
Placky patřily od nepaměti mezi tradiční pokrmy, protože obsahovaly brambory, které byly levnou a dostupnou surovinou. Naše babičky do nich uměly zapracovat vše, co bylo v kuchyni a vytvořit tak plnohodnotné jídlo pro celou rodinu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Bramborové placky zase jinak
- Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
- Slovácké laty aneb bramborové placky s povidly a mákem
- Babiččiny bramborové placky
- Bramborové placky z tvarůžků
- "Bramborový placky se škvarkama"
- Klasický bramborák
- Bramborové placky se sýrem
- Bramborové placky
- Indické placky ze sladkých brambor
- Bramborové pagáčky
- Staročeské bramborové placky s jablky
- Bramborové placky se sušenými houbami
- Bramborovo-jáhlové placky s povidly
- Bramborová placka s chutí Itálie
- Plnené lokše
- Bramborovo - cuketové placky se slaninou
- Bramborové placky s tvarohem
- Bramborové placičky
- Rychlé bramborové placky nebo škubánky
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 6 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 19 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře