uvařila 30. 1. 2013 15:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 1. 2013 15:27
mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr vanilinový, cukr krystal, mléko, droždí, borůvky, cukr krystal, skořice, koření do perníku, pudink vanilkový, smetana zakysaná
Přidáno před 57 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar