uvařila 1. 3. 2020 11:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2020 11:29
jablko, šťáva citronová, skořice, mouka polohrubá, mléko, olej, cukr krupice, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kakao, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Kyselé zlato z Alsaska: Jaký je rozdíl mezi sauerkrautem a choucroutem?