uvařila 10. 4. 2011 12:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 4. 2011 12:19
voda, cukr, kečup sladký, olej olivový, pepř, koření grilovací, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, salám šunkový, sýr tvrdý, kečup sladký, olej, cibule, houby, česnek, vejce, sýr, semínka dýňová
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek?
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané