uvařila 1. 9. 2017 15:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2017 15:47
mouka hladká, brynza, olej, mléko, prášek do pečiva, sůl, máslo, česnek, kmín celý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou