uvařila 26. 11. 2011 19:27
Mají být světlé, syn mi tam v nestřeženém okamžiku přidal kakao
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2011 19:27
Mají být světlé, syn mi tam v nestřeženém okamžiku přidal kakao
mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, tuk, cukr moučkový, čokoláda, vanilkové aroma, ořechy vlašské, vejce
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz