uvařila 13. 2. 2014 10:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2014 10:20
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, olej, mléko, kakao
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Co se starým pečivem? Udělejte falešný parmazán, kávu nebo chlebovou polévku
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování