uvařila 5. 5. 2020 05:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2020 05:09
prsa kachní, víno rýžové, badyán, omáčka sojová, zázvor, skořice, sůl, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, voda, olej řepkový, česnek, zázvor, cibulka jarní, víno rýžové, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, prsa kachní, škrob kukuřičný
Přidáno před 50 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Cukroví z cukrovinek: Pracny z tatranek, margotková kolečka nebo kávová kolečka s kofilovým krémem chutnají božsky