uvařila 19. 5. 2015 15:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2015 15:37
křídla kuřecí, pivo černé, česnek, omáčka sojová, olej olivový, cukr třtinový, pepř drcený, sýr hermelín, majonéza, cibulka jarní, rajče keříčkové, šťáva citronová, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř drcený, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Co se starým pečivem? Udělejte falešný parmazán, kávu nebo chlebovou polévku
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování