uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na maďarské bramborové langoše: Podle originálního receptu jsou uvnitř krásně měkké a zvenku křupavé
Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové lanýže. Ochutnejte luštěniny v dezertech!
Koprové brambory: Levné jídlo z brambor voní anglickou slaninou a doplněné smetanovou omáčkou chutná božsky