uvařila 12. 1. 2023 13:29
Maková babka s povidly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2023 13:29
Maková babka s povidly
mouka hladká, mléko, cukr krupice, máslo, mák mletý, vejce, droždí, sůl, povidla švestková, mák mletý, perník strouhaný, rozinky, rum, koření do perníku, cukr moučkový, šťáva citronová, citron, olej,
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame