uvařila 10. 9. 2013 19:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2013 19:25
mléko, droždí sušené, cukr krupice, máslo, žloutek, extrakt vanilkový, mouka hladká, sůl, ostružiny, mascarpone, kůra citronová, cukr vanilkový, cukr krupice, vejce, strouhanka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Sváteční delikatesa? Dejte si šneky! Třeba podle receptu M. D. Rettigové
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma