uvařila 19. 1. 2010 16:10
detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2010 16:10
detail
mouka hladká, med, cukr moučkový, kakao, soda jedlá, koření do perníku, tuk, káva černá, vejce, vejce, voda, mléko sušené, cukr moučkový, olej, tresť mandlová sladká, voda, voda, cukr, olej,
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Při angíně či nevolnosti - jedině čaj ze šalvěje!
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné