uvařila 4. 7. 2010 01:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 7. 2010 01:23
chléb, vejce, zelí bílé sterilované, zelí sterilované červené, maso mleté, játra vepřová, sýr tavený, víno červené dezertní, sýr strouhaný, kečup sladký, koření provensálské, paprika sušená sladká, koření chilli, omáčka worcesterová, česnek, olej, sůl, pepř
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Na přípravu zabíjačkového guláše si rezervujte čas. Je snadný, ale nezkušené složením možná překvapí
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem
Češi v zahraničí: V Chorvatsku ochutnejte pomazánku z tresky a domů si přivezte Linu i čokoládu Mikado, radí Dagmar ze Splitu