uvařila 4. 6. 2009 17:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 6. 2009 17:56
mléko, vejce, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, mouka polohrubá, kvasnice sušené, řepa cukrová, mák, cukr
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
V Prostřeno se bude smažit! Jak na legendární plumlovský řízek, který dříve stával 15 Kčs?
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu