uvařil 23. 7. 2015 12:00
Středně velké žampiónové hlavičky oloupejte a z jejich středů opatrně vykrojte zbytky nožek. Vzniknou tak mističky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Středně velké žampiónové hlavičky oloupejte a z jejich středů opatrně vykrojte zbytky nožek. Vzniknou tak mističky
žampióny, těsto listové, pasta sardelová, sýr tavený, pažitka, bazalka čerstvá, tymián, rajče cherry, sardinky v oleji, vejce
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Kompot z mirabelek je sladký a aromatický. Příprava je snadná, lehce ji zvládne i zavařovací amatér a natrhat je můžete i zadarmo
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Cizinci se našich makových buchet a koláčů bojí. V mnoha zemích by za ně kuchař šel za mříže