uvařil 7. 8. 2013 18:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 8. 2013 18:25
uvařil 7. 8. 2013 18:25
uvařil 6. 8. 2013 12:40
Chutná výborně.
uvařil 23. 11. 2012 10:36
Vše pomleté promícháme
uvařil 23. 11. 2012 10:36
Pomazánka putuje do lednice
uvařil 24. 10. 2012 13:50
Šup do trouby
uvařil 24. 10. 2012 13:50
A jdeme na to
uvařil 24. 10. 2012 13:50
Upečeno
uvařil 23. 10. 2012 15:21
Přidáme rozmarýn
uvařil 23. 10. 2012 15:20
Opečeme játra s česnekem
uvařil 23. 10. 2012 15:20
Zálivkovou směs přidáme
uvařil 23. 10. 2012 15:20
Podáváme s brambory a tatarkou
uvařil 29. 6. 2012 11:24
přidáme fazole, rajčata, petrželku
uvařil 29. 6. 2012 11:23
Zasypeme moukou, zalijeme pivem nebo vývarem
uvařil 29. 6. 2012 11:23
A toto je výsledek :-)
uvařil 29. 6. 2012 11:23
Osmažíme cibuli, česnek, mrkev, přidáme maso
uvařil 28. 6. 2012 11:38
uvařil 28. 6. 2012 11:38
uvařil 28. 6. 2012 11:38
uvařil 28. 6. 2012 11:36
uvařil 28. 6. 2012 11:36
uvařil 28. 6. 2012 11:36
uvařil 6. 6. 2012 09:12
Z těsta si vykrájíme tvary
uvařil 6. 6. 2012 09:12
Dáme na plech, potřeme žloutkem a posypeme
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Je-li v srpnu chladno, bývá ve sklepě hladno aneb Srpnové pranostiky našich předků předpovídaly, jaký bude podzim i zima
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Oslavte mezinárodní den mrkve! Proč je dobrá pro oči a nevhodná pro miminka?