uvařil 28. 6. 2012 11:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 6. 2012 11:36
voda, olej olivový, mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, koření provensálské, pepř čtyř barev, česnek, sýr eidam, rajče sušené, olivy, mléko, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Originální bramborové přílohy za pár korun: Zkuste třeba skvělé krokety z přebytečné kaše
Jídelní rozmary slavných: Jack Nicholson kvůli roli jedl sendviče, které nesnáší, zato miluje snadnou rajčatovou omáčku se sýrem
Tradiční Míša chutná už od 60. let. Tehdy se balil do pergamenového papíru a stál 50 haléřů