uvařil 29. 6. 2012 11:23
Osmažíme cibuli, česnek, mrkev, přidáme maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 6. 2012 11:23
Osmažíme cibuli, česnek, mrkev, přidáme maso
prsa kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, mrkev, mouka hladká, pivo černé, rajče drcené, fazole konzervované, voda, petrželka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou