Marinovaná vepřová játra na grilu
"Já rád játra, ty rád játra..." Kdo by neznal tento oblíbený dětský jazykolam. Plátky vepřových jater necháme marinovat v pikantní směsi červeného vína, oleje, koření, worcesteru a oregana. Takto připravená játra jsou po upečení šťavnatá a plná chuti.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 613 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 34,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Grilovací směsi obsahují sůl, ale přesto jsou játra měkká a šťavnatá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2023 07:31
12. 8. 2017 19:53
2. 9. 2013 22:58
29. 6. 2013 12:43
29. 6. 2013 11:57
24. 4. 2013 17:39
5. 7. 2010 19:44
5. 7. 2010 19:40
5. 7. 2010 19:34
A fotka? z venku v podvečer to nevím, ale budu se snažit
5. 7. 2010 19:32
5. 7. 2010 19:26
30. 4. 2010 21:40
30. 4. 2010 21:00
30. 4. 2010 19:35
30. 4. 2010 19:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 19 minutami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Vepřová játra v minutkové úpravě jsou křehké a chutné jídlo
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Další recepty
Tématické fráze: játra na grilu vepřová játra na grilu játra na grilu recept grilovaná vepřová játra vepřové játra na grilu kuřecí játra na grilu játra na roštu krůtí játra na grilu jak naložit játra játra na gril vepřová játra na roštu recept na grilovaná vepřová játra recepty jatra na grilu jak naložit játra na gril nakládaná játra grilovana jatra grilovaná krůtí játra veprova jatra recept játra na grilu vepřová játra na gril
Suroviny: játra vepřová, koření oregáno, víno červené, olej olivový, omáčka worcesterová, koření grilovací
Marinovaná vepřová játra na grilu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z87v
18 názorů