Babiččin grilovaný bůček
Dokřupava vypečené a šťavnaté plátky bůčku byly předem naložené v pivní marinádě s česnekem, citronovou šťávou a bylinkami. Jako příloha se k nim výborně hodí grilovaná zelenina, dochucená stejnou marinádou.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 833 kJ / 3 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,99 g |
Tuky | 339,85 g |
Vláknina | 9,11 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A když grilovat, tak grilovat – jako přílohu máme opečený chleba, grilované plátky brambor a cuketu, vše v chuti původně připravené marinády.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2016 21:45
23. 7. 2013 15:42
10. 6. 2013 09:50
Přesně takovej mám taky. Původně sem si ho kupovala na balkón, ale pak sem se přestěhovala do baráku a tam ho taky občas využívám. To když toho masa není moc. Z mýho pohledu je v pohodě
2. 4. 2013 09:15
21. 8. 2012 14:06
31. 7. 2012 11:46
15. 6. 2012 14:04
9. 10. 2010 18:28
15. 7. 2010 16:06
15. 7. 2010 15:49
15. 7. 2010 15:16
15. 7. 2010 13:07
15. 7. 2010 10:23
A jinak jak asi se to dlouho griluje?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 37 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 minutou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 22 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 13 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 13 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
Grilovaný bůček po asijsku: Křupavé maso se sladkokyselou chutí voní citronovou trávou a je neskutečně šťavnaté
Další recepty
Tématické fráze: grilovany veprovy bucek marinada na grilovany bucek grilovaný vepřový bůček naložený grilování bůčku bůček bůček recept jak nalozit bucek grilování na kameni recepty grilování na kameni marináda na bůček grilování vepřového bůčku veprovy bucek na grilu grylovany buček marináda na bůček ke grilování grilujeme buček recepty na grilování na kameni naložený bůček v pivu pečený bůček recepty vepřový bůček grilovaný grilování na kameni recept
Suroviny: bůček vepřový, česnek, šalvěj, majoránka, kmín mletý, šťáva citronová, olej olivový, tymián, pivo černé, sůl, pepř citronový
Babiččin grilovaný bůček
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lvwj
13 názorů