Houbová omáčka od Daniely
Kombinace hřibů a smetany nikdy nezklame. Hedvábně krémová smetanová omáčka s hříbky je zahuštěná šlehačkou a provoněná spoustou másla. Podáváme ji nejlépe s knedlíkem, maso nám vůbec chybět nebude.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 699 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,02 g |
Tuky | 123,19 g |
Vláknina | 34,56 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zkus a uvidíš, že je vynikající, dobrou chuť přeje Daniela
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2023 09:35
27. 2. 2023 11:04
15. 10. 2022 17:50
30. 11. 2019 13:43
22. 9. 2014 12:35
25. 8. 2014 14:53
15. 10. 2013 17:42
5. 10. 2013 13:06
15. 10. 2012 10:59
29. 9. 2012 12:29
2. 4. 2012 19:42
7. 9. 2010 08:41
5. 9. 2010 14:17
5. 9. 2010 12:16
2. 9. 2010 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 22 minutami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 43 minutami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 5 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 6 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Další recepty
Tématické fráze: bílá houbová omáčka bila houbova omacka recept houbová omáčka recepty houbová omáčka bílá dietní houbova omačka houbová omáčka recept houbová bílá omáčka recept houbová omáčka houbová omáčka s mlékem top recepty houbová omáčka omáčka houbová bílá houbová omáčka od babičky recept na houbovou omáčku jak se dela houbova omáčka houbová omáčka bílá recepty bílá houbová omáčka houbová omáčka dietní skvela houbova omacka bílá hřibová omáčka houbová omáčka z praváků
Suroviny: olej, máslo, cibule, houby, bujón zeleninový, smetana, mléko, šlehačka, sůl, pepř bílý mletý, bobkový list, mouka hladká
Houbová omáčka od Daniely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0km
18 názorů