Bramborový guláš z PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,12 g |
Tuky | 7,58 g |
Vláknina | 18,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
V průběhu vaření jsem gulášek nemíchala, zamíchala jsem až po 3,5 hodinách, nic se nikde nepřipálilo. Chuť je naprosto jiná, než uvařeného guláše v hrnci, chutě jsou proleželé a bohaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 18:57
S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu
2. 11. 2013 16:57
Je to moje prvotina z PH. Dle receptu jsem nedala žádnou vodu, ještěže jsem se na to po 1,5 hod. podívala, žádná voda se odnikud nevyvařila, brambory vypadaly na povrchu oschle, tak jsem to zalila vodou a pokračovala ve vaření. Výsledek nakonec dobrý.
30. 4. 2013 18:56
mnam tak dobre fakt
29. 12. 2012 23:19
Kolik vody mám dát? Nebo se voda nedává?
7. 2. 2011 14:17
www.webovestranky.comDíky za recept. Uvařil jsem to a bylo to skvělé. Žádná přidaná voda, žádná mouka, brambory to zahustí. Přidal jsem tam navíc plechovku červených fazolí a špetku chili. Když vaříte v PH, nesmíte mít hlad.
9. 9. 2010 07:58
Buřtguláš mám ráda a vždy jsem to brala za rychlovku,ale neumím si představit vařit to tak dlouho i když zřejmě má úplně jinou chuť.+1
8. 9. 2010 21:58
maris,no právěmě by to taky nenapadlo,ale prubnu to a uvidím
8. 9. 2010 21:07
Já PH mám a moc ráda ho používám, chuť připravených jídel je z něho fantastická, ale - nic proti tomuto receptu - buřtguláš bych asi v něm taky nedělala, i když - nikdy neříkej nikdy, že jo
8. 9. 2010 21:00
Buřt-guláš 4,5 hodiny? U masa vařeného v PH to chápu, ale u tohoto pokrmu vůbec. Je to jen můj podiv, takže komu to vyhovuje jen tak dál.Chuť dle mého dělá u buřt-guláše kvalitní použitá surovina a to hlavně uzenina.A vůbec co se do toho pletu když nemám PH
8. 9. 2010 20:48
výborný nápadv neděli budu po oslavě,tak ať PH makáa buřtgulášek my mocinko rádi,díky
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
8. 9. 2010 20:41
Dobrý nápad.Taky vyzkouším.
8. 9. 2010 20:17
Věřím,že je guláš dobrý!Ale vařit buřt-guláš 4,5 hod.asi by mne kleplo.
8. 9. 2010 19:49
Právě dneska jsem vařila bramborový guláš, příště udělám v PH.Dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 3 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 47 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 1 hodinou
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 1 hodinou
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 2 hodinami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vuřt guláš z bramborem bramborový guláš bez masa bramborový guláš v pomalém hrnci burtgulas v pomalem hrnci buřt gulaš v pomalem hrnci bramborový guláš bez uzeniny bramborový guláš z pomalého hrnce jak se dělá bramborový guláš bramborový guláš v ph bramborový guláš bramborový guláš pomalý hrnec bramborový gulaš ze salámu pomalý hrnec bramborový guláš vuřt guláš bramborový guláš z masa buřt guláš buřt guláš pomalý hrnec burtgulas v ph buřtguláš pomalý hrnec masový bramborový guláš
Suroviny: cibule, brambory, salám lovecký, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, sůl, olej, rajče, paprika čerstvá červená, mouka hladká, voda
Bramborový guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZQk
13 názorů