Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaové řezy s čokoládovou polevou

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 9. 2010 00:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 646 kJ / 4 218 kcal
Bílkoviny87,15 g
Tuky236,65 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 609 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy423,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

inspirace: Maminčiny recepty

ještě doplnění: doporučuji korpus po vychladnutí otočit vrchní stranou dolu - vždy je trochu zvlněná a to by kazilo rovný efekt polevy. Takže jako vršek bude sloužit spodek, který je podle dna plechu krásně rovný :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lidunka Lidunka

27. 9. 2010 23:14

Fotečka přidána:-8

isindy isindy

27. 9. 2010 22:25

Lidunko, děkuji za pochvalu, opravdu jsou to moc žravé řezy...;-) a se zdobením se netrap, každý moučník pečený s láskou je krásný ;-) pokud se ti podaří rodinu udržet, těším se na fotečku :-):yes:

Lidunka Lidunka

27. 9. 2010 19:04

Isahu úžasnej receptík, děkuji, řezy už tuhnou na balkoně. Už teď od nich musím odhánět rodinku.Budu muset ještě vychytat to zdobení, nějak vypadá jinak něž ten Tvůj, ale to bude praxí:-D Přidávám bodík a pokud se mi nerozpadne až ho přinesu z balkonu:-D, tak přidám i fotečku.

Ida Trencanska

26. 9. 2010 19:00

:-):-):-):-):-) no vyzerá perfektne určite upečiem:-K:-K:-K:-K:-K

isindy isindy

21. 9. 2010 11:02

Mílo:-), to jsem moc ráda, že jste se nakonec odhodlala a řezy zmákla na jedničku ;-) rodině určitě chutnat budou, jsou dělané s láskou, ta je nad všechny ozdoby ;-)
Proč se Mílo nezaregistrujete? Není nutné aktivně dávat recepty, ale dostanete se tak k více informacím, fotoalbům, a můžete i vkládat fotečky...takových uživatelek je tu víc, registrace k ničemu nezavazuj :-) Ráda bych se na vaše řezy podívala ;-)

Míla

21. 9. 2010 10:51

Isahu, tak konečně jsem to zmákla. Ovšem odrazuji případné lehkoživky, že to není buchta zamíchat a péct.Včera jsem si udělala kprpus na pekáč s větším okrajem, Dlouho jsem šlehala sníh s cukrem, ale nakonec se vše povedlo, bylo to hned pečené. Dnes ráno jsem udělala krém, zdál se mi trošku nevýrazný a tak jsem tam přidala rum. trest, pak byl jako krém do košíčků. Rozřízla jsem příčně, protože byl dost nízký a na to rozříznout podél jsem si netroufala.Naplnila jsem krémem, výška asi 1,5 cm, a ozdobila mléčnou a bílou polevou. Ovšem to zdobení se mi nepovedlo jako vám, zkoušela jsem to stěrkou, ale ta byla moc slabá, nakonec jsem to táhla kuch. nůžkama. No vypadá to na mě dobrý. Škoda, že sem nemůžu dát fotky. Už je to v lednici, večer přijedou od moře a tohle si objednali na uvítanou. Já jsem ochutnávala průběžně, je to vynikající, doufám, že to bude chutnat, zas něco nového proč ne? Nakrájím to na asi 12 kousků..Isahu díky za výzvu, a skvělý recept a hodně zdraví vám a vašim blízkým přeje Míla.

janatka janatka

17. 9. 2010 10:20

Ivanko,tento recept znám a už jsem měla tu čest i ochutnat,ale já sama to nezkoušela, budu muset napravit,jinak je to skvělé,znám to od své kamarádky,která mi to před nedávnem právě dala na opsání.Když jsme tam byli na návštěvě právě tuto dobrotu upekla a my to zblajzly,pěkně tryskovou rychlostí.:yes:

Míša

15. 9. 2010 12:12

V jednoduchosti je krása, děkuji:-K

isindy isindy

15. 9. 2010 10:49

mikklik, určitě by to tak šlo :-)...pokud použijete velký plech, bude korpus nižší, takže pak rozříznout na dvě stejné placky a smazat ;-)

mikklik

15. 9. 2010 10:21

Krásná práce :yes:, myslíte si, že by se dalo těsto roztáhnout a upéct rovnou na dva plechy? Nejsem si jista, zdali bych uměla těsto tak rovnoměrně proříznout. Samozřejmě bodík!!;-)

xunecka

15. 9. 2010 08:24

:yes::yes::yes:mňam a za bodíček:-K:-K:-K

isindy isindy

13. 9. 2010 23:46

děkuji všem za milé komentáře, těší mě, že se vám řezy líbí a věřím, že vám budou také chutnat :-)

při opakovaném pečení jsem si pohrála s polevou vícebarevnou a přidala i do kategorie Zdobení postup, jak čokoládovou polevou zdobit ;-) všem držím palce a přeji krásné zákusky :-K

houbinka

13. 9. 2010 23:33

:yes:

miroslavrozsival

13. 9. 2010 20:37

Mňam :-p:-p:-p už si pochutnávám, akorát tam nemá žena čtyřlístky, ale to vůbec nevadí. Dneska jsem náhodou u buchty první, synátoři už jsou ve svých pokojích, ale myslím jak začuchají tu vůni, tak budou v kuchyni jak blesk. Pro jistotu ty plechy upekla dva, ale zítřejšího večera se určitě nedožijou. Velká pochvala a bodík.:yes:;-)

isindy isindy

13. 9. 2010 19:52

Míla (neregistrovaný/á) :-) prosím vydržte ;-), teď jsem nakrmila rodinu, dám si kafčo a pustím se do buchty ;-):-D dnes v noci tu to zdobení bude, slibuji ;-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kakaove rezy maminčiny recepty cz dorty řezy dobroty kakaové řezy s citronovou polevou kakaová buchta s čokoládovou polevou cokoladova poleva z kakaa kakaový řez kakaové eskymo řezy rezy kakaove řezy s polevou eskymo řezy maminčiny recepty bešamelové rezy čokoládový řez s kakaovou polevou kakaovy korpus na plech tvarohovy kolac s cokoladovou polevou tvarohové řezy s polevou kakaové míša řezy řez s čokoládovou polevou kakaový řez s citronovou polevou čokoládové řezy s citronovou polevou čokoládová poleva recept

Suroviny: vejce, cukr krupice, kakao, mouka hladká, olej, máslo, mouka hladká, mléko, cukr moučkový, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Kakaové řezy s čokoládovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k72v