Marmeláda z jablek a ostružin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 945 kJ / 4 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 8,47 g |
Vláknina | 81,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 055,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám hodně let z nějakého časopisu, praděpodobně Receptáře.
Z 2,5 kg vydušené hmoty před vařením jsem měla 9 skleniček (300 ml) marmelády.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2010 18:43
Václave,Tvůj recept je bezvaale já mám pech,na DP mi praskl řemen a zatím nemám nový,snad do příštího roku seženu
24. 9. 2010 17:00
23. 9. 2010 08:25
Já nejdříve ostružiny proženu 1x programem "marmeláda" v DP a pak propasíruju,aby tam nebyly pocičky.Na množství 1000g výlisu dám 1 sáček(2+1)žilírovacího cukru, 1000g najemno nastrouihaných jablek a bez vody dám ještě 1x do DP na progran Marmeláda.Před koncem vmíchá, 1 sáček "Přípravku proti plísni a kvašení" Dr,Oetkera.
Marmeláda je supr. Ty máš samozřejmě +bodík 12
22. 9. 2010 13:10
22. 9. 2010 12:45
22. 9. 2010 11:21
22. 9. 2010 10:48
22. 9. 2010 09:48
22. 9. 2010 08:09
22. 9. 2010 07:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 19 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 21 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 42 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe zavařit padaná, ale zdravá jablka? V zimě je oceníme do jogurtu i na přípravu oblíbených moučníků
Jak připravit zdravé ovocné kůže plné vitamínů? Podívejte se na názorné video
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: recepty z ostružin ostružiny recepty ostruzinova marmelada s jablky marmelada z jablek ostružinová marmeláda horké ostružiny recept ostružinová marmeláda recept ostružiny recepty z jablek džem z ostružin a jablek ostružiny recept marmeláda ostružinová recepty ostružiny povidla z jablek marmeláda ostružinová s jablky sterilizováni jablek recept ostružiny povidla z ostružin recept na ostružiny recepty na ostružiny
Suroviny: ostružiny, jablko, kyselina citronová, cukr krystal, pektogel
Marmeláda z jablek a ostružin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7O6
10 názorů