Rybíz na způsob brusinek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 692 kJ / 3 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 683,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 12:41
Každý rok tento rybíz na způsob brusinek dělávám, dnes se na něj opět chystám. Pořád platí, že nejvíce mně chutná s jogurtem, ale dělávám s ním i různé poháry. O zpracování rybízu se dá dočíst i tady:
29. 11. 2019 13:01
Pomalu se už začíná ptát zima na to, co jsem dělala v létě. Můžu odpovědět, že kromě jiného opět rybíz podle Tvého receptu. Momentálně na něm dost "ujíždím" s jogurtem.
5. 7. 2011 21:19
jéé,díky za připomenutí..šťáva,marmoška,zmrazený..všechno je..a na tohle bych málem zapomněla..a loňské zásoby se tenčí
5. 7. 2011 20:49
Taky budu opět dělat
5. 7. 2011 20:45
Moc dobréfoto a+4
4. 7. 2008 22:13
Marto, ten rybíz je Dík za recept.
1. 7. 2008 15:26
vybusna, hrušky s brusinkama vůbec nezmám, ale musí to být výborné, na recept se určitě zeptej - díky. Mně stařenka hrušeň předloni nadobro uschla , tak teď bez hrušek trpím a mladou převelice prosím, aby rychleji rostla . Pamatuju si, že mamka akorát zavařovala rybíz s třešněma, asi aby to byl snesitelnější kompot, ale stejně to bylo keselé .
1. 7. 2008 15:14
Merylas, tak ať chutná. Je to dobrota, syn to má raději než kečup, omatlává si v tom hlavně kuře nebo hranolky
1. 7. 2008 09:09
Marto, tvůj receptík je tady v pravou chvíli, právě jsem uvažovala co budu dělat s rybízem
1. 7. 2008 08:22
marta neskusala si k tomu pridat aj hrusky? Pamatam si , ze ked som bola mala, tak moji rodicia chodili aktivne na zber lesnych plodov a brusnice nejako zavarali s hruskami a bolo to neskutocne dobre. Este si pamatam, ze oni tie brusnice zbierali aj polozrele a potom sme ich mali v tieni rozostrete na papiery a tam dozrievali. Musim sa mamicky opytat ako to vlastne bolo...predsa len je to skoro 40 rokov
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 1 hodinou
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 29 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 52 minutami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 2 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby na grilu: Poradíme, jaké bylinky a marinády jsou nejlepší a jak postupovat
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: rybíz jako brusinky jak zavařit rybíz rybíz zavařený jako brusinky rybíz ala brusinky recept jak zpracovat rybíz rybíz jako brusinky recept jak zavařit brusinky jak zpracovat cerveny rybiz rybíz recepty rybíz zavaření rybízu brusinky z rybizu jak zavařit rybíz jako brusinky zavařit rybíz jako brusinky jak zpracovat brusinky recepty z rybízu recept na brusinky z rybízu rybízový kompot alá brusinky rybízový kompot rybíz ala brusinky
Suroviny: rybíz červený, cukr, rum, vanilka, koření hřebíček, skořice celá, kůra citronová, jalovec, koření nové koření, badyán
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít