Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Marmelády jsou jedním z produktů, které nám pomohou ze zpracováním úrody ovoce. Tento recept je koncipován na přípravu marmelády z domácí pekárny. Ta ji uvaří a pak, hotovou marmeládu, už jen naplníme do sklenic.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 7. 2008 19:18

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 455 kJ / 2 260 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky2,70 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy543,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina

28. 5. 2009 15:15

:-p:-8:yes:
právě jdu zkoušet,tak výsledek bude určitě perfektní..;-)

ilona krtkova

8. 2. 2009 15:39

Jamam taky pekarnu asu velice snou spokojena :-D

elik

5. 2. 2009 20:48

mno je to dobre :-D:-D:-D

janca helikova

13. 1. 2009 13:01

:-)jee

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí pekárna recepty recepty pro domácí pekárnu recepty domácí pekárna domácí pekarny recepty merunková marmeláda od babičky recept na jahodovou marmeládu džem z domácí pekárny jahodovy džem z pekarny recepty do domácí pekárny recepty domácí pekárny jahodový džem bez konzervantů marmeláda recepty z domaci pekarny domácí pekárna recepty na domácí pekárnu jahodový džem v pekarne recepty pro domácí pekárny džem v domácí pekárně domácí pekárny džem v pekárně

Suroviny: jahody, cukr želírovací, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OVr