Holandský mletý řízek se sýrem
Šťavnaté maso se sýrem, obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Tyto jsou navíc extra šťavnaté díky použité smetaně. Můžete je smažit i péct v troubě, výborně chutnají s přidanou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 070 kJ / 3 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,18 g |
Tuky | 258,26 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,56 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2014 21:53
Dělám často a s různými obměnami. Zkuste k eidamu přidat nastrouhanou cibuli a nivu. Poměrem asi 2/3 eidamu, 1/3 nivy a cibule. Jsou pikantnější. My můžeme jen s nivou.
25. 7. 2014 15:25
Upřímně, nejsou tak dobré, jak jsem předpokládala.
2. 6. 2014 15:09
Dnes jsem je dělal. Jsou luxus dávám bodík
28. 4. 2014 11:43
Dnes k obedu jasna volba. Uz jsem je dlouho nemela a tesiim se az bude hotovo. Dekuji za recept
11. 4. 2014 10:00
Vynikající. Dělala jsem z doma pomletých vepřových výpečků, místo smetany zakysaná smetana, nechala jsem odležet v lednici přes noc.I manžel s mlsným jazýčkem se oblizoval. Přidávám zasloužený bod.
10. 4. 2014 15:58
mleté maso: ... jistě, je to taky řešení
10. 4. 2014 14:39
nikdy jsem to nedělala, ale měla sem je vždycky hrozně ráda. Chtěla bych se zeptat jestli musí být doma pomletý bůček nebo stačí koupit vepřové mleté na sekanou???? Nemám mlýnek na maso
8. 2. 2014 17:47
31. 12. 2013 13:35
Jana: dekuji, priste zkusim dele michat. Je fakt, ze jsem to jen tak zamíchala, ale nijak zvlast dlouho jsem se michani nevenovala :) Diky za radu, snad se priste povede lepe :)
21. 12. 2013 23:41
catherina: Jedině snad málo vymíchané. Opravdu se musí hmota pořádně spojit. Někdy to chvíli trvá
21. 12. 2013 23:17
Tak nevim, co jsem udelala spatne postupovala jsem presne podle receptu a pres to mi "placky" nedrzely pohromade. Mlete maso jsem musela zahustit strouhankou, abych vubec byla schopna je obalit. Chutove nebyly spatne, ale verim, ze kdyby nebyly zahuatene strouhankou, byly by urcite lepsi. Poradite mi nekdo prosim, kde jsem mohla udelat chybu?
10. 9. 2013 08:22
Vtipný nápad s tvarováním! Syrové mleté maso a sýr mají různé nároky na délku tepelné přípravy. Nabízejí se dvě řešení - buď namlít už tepelně upravené (třeba vařené) maso, nebo ještě holandský řízek dopéct v troubě při cca 120°C. Bude to lepší!
8. 9. 2013 12:04
bodík je tam, právě obědváme a je to mňamina díky za recept
26. 4. 2013 11:48
cathleen:
26. 4. 2013 08:07
Včera jsme měli k obědu, díky za recept (jen jsem místo smetany dala mléko).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 11 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 35 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 48 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 2 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Jak připravit masové karbanátky se sýrem? Holandské řízky jsou oblíbené mezi dětmi i dospělými
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni
Další recepty
Tématické fráze: holandske rizky z mleteho masa holándský řizek mlety řízek se syrem mletý řízek holandské řízky se sýrem mlete rizky se syrem recept na holandsky rizek krůtí mleté holandské řízky holandske mlete rizky se syrem holandsky rizek recept mlété řízky holandský řízek z mletého masa recept na mleté řízky se sýrem recept na holandské řízky recepty z mletého masa holandský řízek mleté řízky ze sýrem mletý řízek ze sýrem holandské řízky z mletého masa v troubě holandské řízky mlety rizek recept
Suroviny: bok vepřový, sýr strouhaný, vejce, bylinky, smetana na vaření, ořech muškátový, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Holandský mletý řízek se sýrem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXkV
58 názorů