Guláš ze srnčí kýty
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2023 13:21
7. 4. 2023 14:39
16. 8. 2022 13:31
Jj, je to dobré
Máme vinohrad, nejsem abstinent, leč vínu do jídla (s výjimkou čínské kuchyně a některých italských jídel) se vyhýbám jak čert kříži
No, do jisté míry mám smůlu... Paní casinová vínem v jakékoli podobě přímo žije
16. 8. 2022 10:07
6. 8. 2022 13:26
1. 4. 2022 12:21
12. 1. 2018 22:08
3. 11. 2017 17:11
31. 1. 2017 00:36
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...
27. 1. 2017 17:39
9. 3. 2016 09:39
28. 2. 2015 16:30
3. 12. 2014 21:56
3. 12. 2014 13:28
27. 8. 2014 09:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 44 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 14 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso je nejlepší na guláš a jak ho chutně připravit. Poradíme i začátečníkům
Nebojte se zveřiny! Zkuste jelení steak nebo kančí se šípkovou a nebudete litovat
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Tématické fráze: srnci gulas srnčí kýta srnčí guláš recept srnčí kýta recepty recept na srnčí guláš dobrý srnčí guláš recepty ze srnčí kýty srnčí guláš podle pohlreicha guláš ze srnčího srnci srnčí kýta recept recept na srnčí kýtu guláš ze srnce recepty srnci gulas recepty na srnci kytu recepty srnčí kýta guláš ze srny guláš ze srnky recepty na srnči gulaš recept srnci gulas
Suroviny: kýta srnčí, passata rajčatová, vývar masový, paprika sušená sladká, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, koření na zvěřinu, víno červené, jalovec, bobkový list, olej, mouka hladká, máslo
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
30 názorů