Zelenina na zimu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2013 14:39
Můžu se zeptat, jak dlouho to vydrží nezavařené? děkuju
20. 8. 2009 22:23
spagi, je tu podobný recept. Tohle a ještě jedna zelenina, fotky taky od Hanky a to mne spletloTo druhé je polévková směs.
20. 8. 2009 22:21
Jani, já tu ten tvůj komentář taky viděla jinak dřív jsem to dost dělala, teď už moc dlouho ne ...
20. 8. 2009 22:16
Jsem si jistá, že jsem tady před chvíli psala komentář. Kde je? No, Hani, je to nádhera. Dělávala jsem to taky, ale asi z většího množství a v soli. Je to určitě lepší v tom tuku, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak uchovat syrovou zeleninu v soli? Zeleninová směs vydrží až do další sezony a výborně dochutí naše polévky a další jídla
Další recepty
Tématické fráze: nakládání zeleniny recepty zpracování rajčat na zimu zpracování mrkve na zimu zpracování zeleniny recepty na nakladani zeleniny nakládání zeleniny jak zpracovat mrkev na zimu jak sterilovat zeleninu spracování rajčat zpracováni pórku zamrazení pórku jak zpracovat zeleninu kedlubny na zimu nakládání kvetaku recepty na zimu polévková zelenina na zimu dušená zelenina na zimu mrkev na zimu jak zpracovat petržel spracování paprik
Suroviny: pórek, rajče, kapusta, mrkev, celer, petržel, kedlubna, květák, cibule, paprika čerstvá červená, nať celerová, nať petrželová, česnek, sůl
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
4 názory