Bavorské vdolečky
Smažené bochánky nadýchané jako polštářek, to jsou oblíbené bavorské vdolečky. Tradičně podávané se švestkovými povidly a tvarohem či šlehačkou. Pokud chcete změnu, dejte si s hruškovými povidly, které dodají lahodnou chuť a šťavnatost.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 419 kJ / 2 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 64,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 452,19 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2011 22:16
Nevím čím to ale pokaždé to mám tvarem koblížku. jinak jsou perfektne mekký. do testa jsem pridal trošku více mlíka
23. 7. 2011 20:20
me prvni vdolecky a opravdu vyborne. Mam alergii na kravske mleko tak jsem akorat kravske vymenila za sojove a vynikajici!
23. 7. 2011 18:58
Bezva recept! Přidávám fotečku a bodík
1. 6. 2011 17:04
nám to taky nechce kynout, ach jo a to jsem pozvala i známé
25. 1. 2011 13:15
Tak jsem zkusila tento recept, a bohužel, nepovedlo se... Dělala jsem vše podle návodu a těsto mi nechtělo nakynout ani po hodině a půl, místo bavorských vdolečků mi vznikly bavorské placky, a teprve pak jsem se dověděla, že to těsto musí být řidší... Musela jsem tam přidat další hrnek mléka a stejně mi připadá pořád strašně tuhé... No, tak uvidíme, už mi kyne, tak snad se těch známých dobrých vdolečků taky dočkáme
15. 1. 2011 13:53
www.toprecepty.czMy ve škole jsme dělali taky vdolečky, ale my to dělaly trochu jinak. Ale to je na každym tak zkusim váš
28. 10. 2010 10:43
Rozhodla jsem se je udělat na oběd a vypadaj výtečně už se teším až je ochutnám ...uděluji bodík ..
28. 10. 2010 08:02
Chtěla jsem se zeptat kolik je vdolků z 1 dávky?Díky
31. 8. 2010 12:05
Nádherný!!
16. 8. 2010 15:13
jo .. vdolečky děláme taky .. jen trošku jiný poměr surovin ... přidávám fotečku
27. 7. 2010 20:19
taky bych si dal kdyby na to mel cas:D
26. 5. 2010 16:09
Těsto zadělané,už aby to bylo,mám na ně stráášnou chuť
7. 2. 2010 21:23
Výborný recept, moc nám chutnali.
23. 1. 2010 10:36
moc dobré
7. 11. 2009 16:28
jsou výborné povedli se
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 11 minutami
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 41 minutami
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 2 hodinami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 2 hodinami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Další recepty
Tématické fráze: bavorske vdolky bavorské vdolky jednoduché bavorske vdolky recept recept na bavorské vdolky bavorské vdolečky s povidly a tvarohem vdolky recept vdolky z domácí pekárny domácí vdolky domácí vdolečky recept na domácí vdolky recept bavorské vdolky domaci vdolky recept recept na domácí vdolečky maminčiny recepty vdolky recept na domácí vdolky na oleji nejlepší bavorské vdolky bavorsky vdolky bavorské vdolečky-babiččiny recepty vdolky bavorský vdoleček
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, tuk, kůra citronová, sůl, olej, tvaroh na strouhání, marmeláda, šlehačka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzv
58 názorů