Věnečky s pudingovým krémem
Věnečky - to jsou česká klasika. Nejsou náročné na přípravu a velice dobře se jedí! Pokud nemusíte cukr a můžete si odpustit sladkou fondánovou polevu a stačí věnečky jen lehce pocukrovat.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Podle velikosti asi 28 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 818 kJ / 3 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,31 g |
Tuky | 218,64 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 2,01 g |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 307,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2017 19:42
28. 2. 2014 18:02
6. 5. 2013 21:53
6. 5. 2013 19:37
6. 5. 2013 13:47
6. 5. 2013 07:57
6. 5. 2013 07:10
PS: Nenech si od ňákýho ucintanýho blba kazit náladu.
6. 5. 2013 07:07
6. 5. 2013 04:50
6. 5. 2013 00:03
5. 5. 2013 23:45
5. 5. 2013 23:00
5. 5. 2013 22:24
No tvarem se snad povedou příště lépe, první pokus přeci jen... ale chutnaly...
5. 5. 2013 22:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Další recepty
Tématické fráze: pudinkový krém do věnečku pudinkovy krem na venecky věnečky s pudinkovym krémem krém do věnečků podle cukrářky lehký krém do věnečků dobry krem do venecku krém do venecku věnečky s kremem venecky plnene venecky plnene kremem kdy plnit věnečky venecky pudinkovy krem plnene venecky věneček s krémem pudinkove venecky řezaná trubička mini venecky plnene plneni venecku věnečky s tvarohovým krémem věnečku s pudinkovým krémem
Suroviny: tuk, voda, vejce, mouka hladká, mléko, cukr, máslo, pudink vanilkový, rumové aroma, žloutek, mouka hladká, cukr vanilkový, tuk
Věnečky s pudingovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpp0
14 názorů