Vepřová játra po uhersku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 219 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
Tuky | 98,23 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2017 13:48
Dnes byly k obědu a moc jsme si pochutnali. Díky za recept. Ráda bych přidala fotku,ale bohužel to nejde.
23. 2. 2014 01:35
hosta: Já je také solím.Kuřecí, krůtí, tam je to fuk ty se rozpadaji po minutě a u vepřových se mi to ještě též nestalo. Nic mene kdo se bojí stačí jen lehounce orestovat aby se jatra zatahla a muzou solit. Ovšem u jater hovezich netusim.Sama je nejim, jsou tuha sama o sobe.
22. 2. 2014 23:29
Většina lidí žije ve vleku letité pověry, že játra se nesmí solit syrová před úpravou. Není to pravda, játra ztvrdnou maximálně dlouhou tepelnou úpravou. Solím je celý život, nakládám do slaných marinád, vůbec to nevadí.
22. 2. 2014 19:39
Líbí
22. 2. 2014 19:09
Omlouvám se, já to tam přehodila, ale každopádně stačí "oprasknou" a pak už jde v pohodě osolit.
22. 2. 2014 19:05
No, játra se by se solit opravdu před úpravou nikdy neměla, ale vypadají moc dobře tak asi byly dobroučké
22. 2. 2014 18:59
Tak nevím zda mají být ta játra jako kámen. Pokud se osolí před tepelnou úpravou, tak ztvrdnou. Jinak to může být ňamka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 11 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 42 minutami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 53 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 2 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 3 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 7 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra kuřeci jatra po uhersku vepřová játra jako minutka kdy solit játra vepřová játra recepty vepřová játra recept vepřová játra s rýží krůtí játra po uhersku vepřová játra videorecept recept na vepřové játra vepřové játra kruti po uhersku kdy solit játra recept játra veprova solit játra recept solit játra recepty z vepřových jater muzou se solit jatra kuřecí nudličky po uhersku játra ztvrdnou
Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika sušená sladká, koření nové koření, rajče, pórek, paprika čerstvá červená, sádlo, cukr, rozmarýn, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř
Vepřová játra po uhersku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Drvq
7 názorů