Staročeská jehla
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2014 17:41
10. 6. 2014 16:40
10. 6. 2014 16:09
10. 6. 2014 14:34
10. 6. 2014 13:56
10. 6. 2014 13:42
10. 6. 2014 13:29
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:51
10. 6. 2014 12:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 36 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 53 minutami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 56 minutami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 13 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek
Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
26 názorů