Putování za švestkovou vůní
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 870 kJ / 4 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 208,25 g |
Vláknina | 44,35 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 661,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo pudinku můžeme použít i želatinu.
Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2023 08:16
6. 11. 2017 12:56
5. 11. 2017 21:34
7. 10. 2014 21:50
13. 9. 2014 11:19
7. 9. 2014 22:24
30. 8. 2014 15:54
28. 8. 2014 18:14
28. 8. 2014 17:56
28. 8. 2014 16:44
28. 8. 2014 16:13
28. 8. 2014 14:58
Prosim, co je to ta ruzova voda a kde ji koupim?? (znam jen svecenou vodu
28. 8. 2014 08:00
28. 8. 2014 04:57
27. 8. 2014 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 52 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Quiche, slaný francouzský koláč pro chvíle pohody. Tentokrát ho připravíme s brokolicí, špenátem a další zeleninou
Další recepty
Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Putování za švestkovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVzn
16 názorů