Ryba stylu Vera Cruz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 1,02 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je v Mexiku dost používaná úprava ryb, jméno je podle končiny, kde se pěstuje hodně rajčat (jako by jinde nebyly!).
Tradičně se podává s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2014 15:22
chocolate: Nejsi blbá, prostě aby se ti nerozpadla jako mražená treska, nebo tak
20. 11. 2014 21:23
Drobek:Jestli nejsem uplne blba, tak by to asi mela byt pevnejsi morska ryba, ze?Mne se ta uprava neskutecne libi.
20. 11. 2014 21:20
chocolate: S rybou si nedělej starost, já to dělal ze snapera a ani nevím z čeho byl originál. Prostě mořská ryba. A je to fakt lahoda.
20. 11. 2014 21:18
Drobek:Kazdopadne, byt foto muzeme hodnotit sporne, recept je vyborny a predpokladam, ze nezustane dlouho bez origos fota.Sama se na nej o vikendu chystam, podle originalu z halibuta, snappera nesezenu.
20. 11. 2014 21:14
chocolate: Obráceně, někdo to stáh z mé kuchařky a od něj asi další. Jinak si tu záplavu neumím vysvětlit. Tahle fotka byla v mé kuchařce a v Labužníku. Pak mi Labužník zakázal dát jednu fotku a recept k nim i ke mně, pohádali jsme se a vyloučili mně, spolu s řadou dalších.
20. 11. 2014 21:10
Drobek:Takze sva autorska fota si nearchivujes a jen si je dle potreby stahnes od tech zlych, kteri ti je kradou?
Zvlastni logika.
Zvlastni logika.
20. 11. 2014 21:06
chocolate: děkuju, opravdu necítím potřebu ilustrační fotku skladovat v mém computeru.
20. 11. 2014 21:05
tejaja:Protoze je stahla z jineho webu.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka a chudak ho nema v normalnim formatu.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka a chudak ho nema v normalnim formatu.
20. 11. 2014 21:04
To bylo ještě v dobách kdy jsem měl připojení jen přes telefon, = strašně pomalé a šetřil jsem.
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.
20. 11. 2014 20:53
Drobek: krucajz, Michale, ja ti přeci věřím!
Nic nemaž.
Nic nemaž.
20. 11. 2014 19:48
Drobek: Ak je tá fotka tvoja, prečo je tak malá ?
20. 11. 2014 19:00
Byla u mého receptu v grilování. Recept je jiný než u receptů které jste mi napsaly. Už jsem jí dal pryč, a dejte jí pryč i tady. Neumím si představit jak bych dokazoval kdy jsem si vyfotil talíř, dal někam recept a teď sem. Vzdávám to, odstraňte to kdo můžete, já nevím jak.
20. 11. 2014 18:23
Pěkná úprava ryby
20. 11. 2014 17:07
Drobek: Michale, kdes tu svou fotku uveřejnil, ze ti ji mohli ukrást?
20. 11. 2014 16:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 21 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 4 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 5 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 7 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Další recepty
Tématické fráze: jak smažit rybu,aby se nerozpadla divná ryba informace ryba veracruz aby se file nerozpadla original sambal recept
Suroviny: rajče, paprička jalapeňos, koření oregáno sušené, česnek, cibule bílá, koriandr, olej rostlinný, filet rybí, sůl, pepř, olivy zelené, kapary
Ryba stylu Vera Cruz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOQV
18 názorů