Jihočeský játřinec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 081 kJ / 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,33 g |
Tuky | 35,97 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2016 23:19
Azazella: Děkuji
9. 11. 2016 20:36
Super recept
30. 1. 2016 13:14
Angel 666:
30. 1. 2016 11:46
Jana Renmková: Jano, já mám ráda játra na majoránce, to je jediné jídlo z vnitřností, které pozřu . Takže vím, že majoránka játrům sluší
29. 1. 2016 16:56
Krásná dobrota
29. 1. 2016 16:27
spagetka: Sama jsem byla překvapena, jaké to bylo dobré. I ta majoránka v tom byla hodně zajímavá
29. 1. 2016 15:25
to bude dobré
29. 1. 2016 15:16
Játra miluju a dík za další recept. A šup tam s bodem, recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 55 minutami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 15 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: vepřový játřinec jihočeský jatřinec z krůtích jater
Suroviny: játra vepřová, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, olej
Jihočeský játřinec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgBE
8 názorů