Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 676 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,61 g |
Tuky | 168,65 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 3,91 g |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2017 20:20
Ivace64: S radosťou.
28. 6. 2017 20:14
tejaja: děkuji za radu
24. 6. 2017 22:42
Ivace64: no, uvidíme
24. 6. 2017 19:22
Jana Remkova: Jani, zkus někdy dát do mléka s octem, zatím největší úspěch, díky
24. 6. 2017 19:22
jemmy: zkus je, pak písni, děkuji
24. 6. 2017 17:28
Hodne dlouho jsem ledvinky nedelala,ja namacim taky prez noc do mleka.Tyto ledvinky muzou byt moc dobre
24. 6. 2017 11:04
Ledvinky dávám na noc většinou do kyselého mléka . Miluji tuhle dobrůtku
24. 6. 2017 07:52
Ivace64: Ak nemáš čas, aby hrniec prechladol sám, tak na odstavený hrniec na príklop daj utierku namočenú v studenej vode. Hrniec sa rýchlo ochladí, para skondenzuje.
23. 6. 2017 19:58
tejaja: díky,zkusím příště, někdy nevypouštím, někdy ano, podle času, jela jsem na oční a chtěla jsem manželovi dokončit oběd, tak díky za radu
23. 6. 2017 19:20
My sme vždy najprv odstránili kanáliky, až potom namočili do mlieka. Ale asi je každý zvyknutý inak. Z tlakového hrnca nikdy nevypúšťam paru, ale nechám ho prirodzene prechladnúť, aby sa otvoril sám. Ono v pare sú aj ostatné látky, nielen voda, ktoré vypustím do ovzdušia, pri prirodzenom chladnutí sa opäť skvapalnia a ostanú v pokrme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 7 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 11 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky v tlakovem hrnci recepty na ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, mrkev, rajče cherry, olej, cibule, sůl, slanina uzená, šťáva rajčatová, pepř cayenský, libeček, mléko
Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0n2X
10 názorů