Hlíva (bedly, václavky) s kořenovou zeleninou - omáčka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 108,02 g |
Vláknina | 23,85 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 35,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 5 sekundami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 5 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 54 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 58 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 58 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Horká domácí čokoláda zlepší náladu, zahřeje a dodá energii. Poradíme, jak ji udělat nejlepší a čím ji dochutit
Další recepty
Tématické fráze: hliva dysena na korenovej zelenine hliva ustricna na kořenové zelenině polevka z hlivy s korenovou zeleninou hliva vaclavky
Suroviny: houby václavky, máslo, olej, cibule, mrkev, celer, petržel, koření nové koření, bobkový list, pepř, smetana ke šlehání, cukr krupice, ocet, vývar zeleninový, mouka hladká
Hlíva (bedly, václavky) s kořenovou zeleninou - omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0Wp
0 názorů