Polévka z vepřových kostí s kapáním
Silný vývar z vepřových kostí s kapáním, vonící po libečku, přijde vhod v pošmurných zimních a podzimních dnech. Plný talíř horkého vývaru vás příjemně zahřeje, zasytí a může pomoci v boji s nachlazením.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 37,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku dělám tak z 1,5 l vody, každý si musí suroviny přizpůsobit podle svého.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2023 07:25
5. 2. 2017 20:27
3. 2. 2017 16:57
27. 9. 2016 17:24
Chemie už v naší kuchyni nemá šanci.
A dík za názor.
26. 9. 2016 11:38
2. 6. 2014 16:05
Hani,bodíků bych dala vícprotože to nelze,tak Ti ťukám po pěti letech alespoň+4
4. 6. 2011 12:37
16. 7. 2009 14:19
16. 7. 2009 14:12
16. 7. 2009 14:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 57 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Tématické fráze: polevka z veprovych kosti vepřová polevka z kosti polevka z veprove kosti polévka z kostí vepřová polévka kapání do polévky vepřové kosti vepřova polevka s kosti kapání do polévky video veprova polevka recept vývar z vepřové kosti vývar z vepřových kostí polevka s kosti polévka vepřová polévkové kapání polevka s veprovych kosti polevka s kapanim vepřové kosti polévka polévka z vepřového vývaru kapani
Suroviny: kosti vepřové, cibule, cibulka jarní, mouka hrubá, máslo, vejce, mrkev, celer, petržel, nať celerová, petrželka, libeček, koření polévkové, sůl, pepř mletý
Polévka z vepřových kostí s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnZg
10 názorů