Nálev na okurky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,04 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 520,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já okurky zalévám studeným lákem. Na dno hrnce dám utěrku, nandám sklenice a zaleji asi do půlky sklenic vodou a začnu zahřívat. Jakmile okurky změní barvu vyndavám. Otočím dnem nahoru a nechám vychladnout. Takto dělám již několik roků. Ani jedna se nezkazila a mohou se okamžitě jíst.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 11:36
presne robím tento nálev na uhorky ,akurát nedávam viečkami dole ,ale ešte sa nestalo,že by viečko nechytilo,,,
20. 7. 2009 19:52
No, já vlastně dělám i tento nálev, ale nikdy mne nenapadlo je hned zkoušet Ale jinak vím, že je dobrý. Osobně, kdybych dělala něco takového poprvé, tak určitě jen na pár sklenicích pro případ, že by nám pak třeba nechutnaly.
20. 7. 2009 18:10
Nikdo mi ale nevymluví, že nejlepší okurky jsou až pár dní po působení jakéhokoli nálevu
20. 7. 2009 17:46
tak to určite vyskúšam hlavne ma zaujalo že sa dajú hneď jesť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: nálev na okurky lak na okurky z deka nálev na okurky z deka nálev na okurky deko deko nálev okurkovy nalev deko na okurky nalev do okurek nálev okurky nálev z deka nálev deko nálev na okurky s dekem nejlepší nálev na okurky lák na okurky nálev na okurky recept lák na okurky deko deko nálev na okurky okurky nalev deko okurky nejlepší lak na okurky
Suroviny: voda, ocet, cukr, deko, sůl, pepř celý, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
4 názory