Koláč "lahoda"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 23 314 kJ / 5 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,91 g |
Tuky | 236,24 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 718,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento koláč je po stránce surovin a pracnosti trochu náročnější, ale koho to neodradí, tak si opravdu hodně pochutná. Je křehký, zároveň vláčný, hezky voní, no prostě lahoda :-) Kdo má rád linecké, tak ho v něm cítí, navíc je povýšen o jemnou tvarohovou náplň a čerstvé ovoce. Pekla bych ho na neděli, ale potřebovala jsem zpracovat ostružiny, tak na řadu přišel včera a už je téměř celý rozdán.
Dávka je na velký plech. Těsto se nedává péci předem, pečeme vše naráz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 10 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 2 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 3 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 3 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 5 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 6 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní?
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, pudink vanilkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, žloutek, rum, sůl, tvaroh, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, rum, cukr, bílek, sůl, cukr třtinový, máslo, džem, ostružiny
Koláč "lahoda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90q3
0 názorů