Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Suroviny
Porce: 1 nohavice
Nutriční hodnoty
Energie | 25 175 kJ / 6 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,45 g |
Tuky | 371,22 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 449,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto použijeme listové nebo tohle: https://www.toprecepty.cz/recept/29123-jednoduche-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2020 18:16
Veronika.Hrozna:
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
25. 10. 2020 17:47
Jaromira18: Ještě, že máme fotku !
25. 10. 2020 17:45
Eja57: Já taky, protože už nemám mák. Teď jsem poskládala višňovej, kvůli gramáži, aby recept mohl někdo udělat. Právě je v troubě, tak za dvě hodinky , když se vychladí, tak si mohu dát.
25. 10. 2020 17:42
Veronika.Hrozna: Veroniko je tam tvá náplň, tak je tvůj, moc a moc chutnal všem, už mám také jen tu patičku.. Tuhle náplň budu dělat často. Moc díky za ní.
25. 10. 2020 17:41
Miluju strudl a tady nemam slov, parada.
25. 10. 2020 17:05
Jaromira18: já jsem si s dovolením vydloubla kousíček z monitoru, ke krásný kávu mám vlastní....
25. 10. 2020 17:00
Eja57: Nevadí , vše je O.K. Jak v každé domácnosti je šuplík na všehochuť věcí, tak i diskuze pod receptem, může být v této těžké době osvěžující, i s tou rozmanitostí a dobrou atmosférou. I to jídlo, které pak připravíme, je lékem pro duši !
25. 10. 2020 16:53
Jaromira18: Jaruško ten je nádhernej , až očka přecházejí. Děkuji za kafíčko , jdu si ho vypít/ zrovna jsem si uvařila/ Za to žes našla odvahu a ihned vyzkoušela, ti moc děkuji. Já dám pryč ten ubohý zbytek štrúdlu na fotce, který jsem poslala jen z nouze ctnost, protože víc nezbylo.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
25. 10. 2020 16:06
Veronika.Hrozna: výborný nápad - název receptu "štrúdlové náplně" - jmenuji Tě královnou náplní....pošlu SZ, to vymyslíme
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
25. 10. 2020 15:51
Veronika.Hrozna: Verunko, no já nevím, právě, že je tady tolik pěkných receptů na štrúdly a záviny, tak mám obavy, že to podle receptu bez obrázku nikdo neudělá. Ale ať je po tvém, tak já to sem přidám, dopíši tam i odkaz na těsto od Ivuši, že je také na to vhodné místo pracného tahaného těsta. Snad to tak bude pro případného zájemce přijatelnější! Tak večer to tu bude. Ahojky, moc zdravím!
25. 10. 2020 14:25
Veroniko uvařila jsem ti kafíčko, je to vynikající náplň.
25. 10. 2020 13:22
MamlajdaD: Tak ten recept najdi ! Dej tam tu náplň, kterou si napsala a to by čert na tom seděl, že by někdo neupekl! Podívej, jaká debata se spustila, kvůli jednomu odkrojku pro mne běžného mákového štrúdlu. Hospodyňky chtějí nové recepty ! A štrúdl snad papá každý ! Jakýkoliv, v každou denní, i noční dobu, není žádný štrúdl v bezpečí!
25. 10. 2020 13:19
Komenty OT jsem smazala, i na přání diskutujícího. O cenzuru rozhodně nejde
25. 10. 2020 13:14
magdalenka:
25. 10. 2020 12:12
Veronika.Hrozna: myslela som tvarohove pite, nie jablkove. Tam pridavam krupicku alebo skrob, pudingovy prasok, ak treba.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 23 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: jablko, mák mletý, rozinky, cukr vanilinový, cukr skořice, skořice mletá, cukr krystal, rum, máslo, višně, mák, cukr vanilkový, cukr skořice, cukr krystal, kůra citronová, rum, máslo, těsto listové, víno hroznové, krupice, cukr moučkový, cukr vanilkový, sádlo vepřové
Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xJGE
52 názorů