Podzimní zeleninová polévka připomínající Minestrone
Minestrone je tradiční hustá italská zeleninová polévka. Název Minestrone pochází z italského slova minestra - polévka. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně obměňovat podle sezony a své chuti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 296 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,53 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 98,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 58,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj recept z Labužníka, včetně fota.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 1 hodinou
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 2 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 6 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Rychlé obědy hotové do 30 minut: Udělejte si koprovku, krůtí řízky nebo plněnou tortillu!
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: cibule, česnek, celer, mrkev, protlak rajčatový, kapusta, cizrna sterilovaná, těstoviny, sůl, pepř, olej
Podzimní zeleninová polévka připomínající Minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LWM
0 názorů