Jablečné štrúdle
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 20 110 kJ / 4 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
Tuky | 189,93 g |
Vláknina | 49,63 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 626,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
* Do náplně můžete přidat rozinky, brusinky, ořechy atd.
* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2021 06:46
Veronika.Hrozna: vůbec ne, náplň je díky jablíčkům krásně vláčná, škrob nám zachytí šťávu, aby nevytekla ven a nebo štrúdl příliš nerozmočila. Samozřejmě také musíte brát v potaz proměnlivou šťavnatost jablek. Pokud jsou ,, sušší" tak je třeba ubrat strouhanky či škrobu
27. 1. 2021 23:17
MiskaKulicka: Děkuji moc.
27. 1. 2021 22:00
MiskaKulicka: Do náplně žádné máslo , jen na opečení strouhanky? Není to bez másla, s tím škrobem trošku suché?
27. 1. 2021 20:09
blankaschwarz: Ano, určitě můžete, také to občas dělám
27. 1. 2021 17:07
Krásný štrůdlík, můžu nechat těsto uležet do druhého dne ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 34 minutami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 13 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 13 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 15 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 15 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 15 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 15 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 15 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 16 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška srovnávala, který fasfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
Americký jablečný koláč páj (apple pie) je populární zejména v anglicky mluvících zemích. Poradíme, jak ho upéct a podávat
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, tvaroh ve vaničce, vejce, cukr, ocet, kypřící prášek, jablko, strouhanka, máslo, škrob kukuřičný, cukr vanilkový, rum, šťáva citronová, skořice, máslo
Jablečné štrúdle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4NNx
5 názorů