Guláš z vepřového srdce a jater
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
Tuky | 74,72 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 49,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Srdce se poměrně dlouho vaří. Já jsem vařila v tlakáči asi 50 minut. Maso musí být měkké. Pokud vaříte v hrnci, doba vaření bude jednou tolik. Játra stačí dát později, nevysuší se a jsou vláčná. Dají guláši další chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2022 16:33
18. 12. 2022 10:33
17. 12. 2022 10:00
17. 12. 2022 08:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 1 hodinou
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 51 minutami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 2 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 4 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 19 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 19 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 20 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jak neřezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Gulášový kotlík: Máme pro vás základní přehled, podle čeho vybrat ten nejvhodnější
Další recepty
Suroviny: srdce vepřové, játra vepřová, cibule, špek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar vepřový, česnek, sůl, pepř, mouka hladká
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
4 názory