Zeleninová pánev se šafránovou rýží
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na skus a proto se výborně hodí k přípravě rizota a podobných pokrmů.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 34,21 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 5 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 7 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 16 minutami
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 22 minutami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 25 minutami
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 2 hodinami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 2 hodinami
Zeleninový salát s Cottage
Denade uvařila před 2 hodinami
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Cinderka uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
Maxa75 uvařila před 4 hodinami
Plovdivské maso
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: rýže arborio, olej olivový, cibule šalotka, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, paprika čerstvá červená, cuketa, rajče cherry, hrášek, sůl, pepř mletý, šafrán, máslo
Zeleninová pánev se šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8J6
0 názorů