Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 914 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 43,79 g |
Vláknina | 21,31 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,62 g |
Sacharidy | 275,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Připravuji rýži se zeleninou jako hlavní součást jídla. Maso je opravdu jen pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2023 20:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka
Jaroslav.gois@gmail.com uvařila před 29 minutami
Muffiny čokoládové
kobra0007 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 3 hodinami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 3 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 4 hodinami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 4 hodinami
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit brambory v páře. Šetrná metoda v nich zachová důležité živiny
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Další recepty
Suroviny: rýže, olej olivový, sůl, voda, prsa kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, brambory rané, salát ledový, kedlubna, avokádo, rajče, okurka čerstvá, rajče sušené v oleji, paprika, olej olivový, sůl, koření provensálské
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
1 názor