Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,72 g |
Tuky | 130,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Trpělivost chutného pangase přinese.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2009 20:11
Asi před 14 dny bylo v Černých ovcích na ČT1 povídání o pangasovi. V naší republice se na základě různých průpovídek dělal průzkum u 11 firem, které k nám pangase dováží. Ani u jedné rybičky nebylo zjištěno nic závadného. Pangase doporučují jako zdravou dobrou rybu, které nic neschází ani nepřebývá, dětem do školních jídelen. Je to výborná ryba, výborný recept. Dávám boda
7. 12. 2009 13:07
Jani, taky jsem slyšela i četla nějaké "bláboly o pangasovi, ale mně to neovlivní, to bychom u nás nemohli jíst nic
7. 12. 2009 11:59
Pangas rozhodně šťavnatý je a já ho mám moc ráda. Ovšem poslední dobou se o něm píší děsné věci. I tak z mého jídelníčku nezmizí a ty máš plus i ode mne
7. 12. 2009 00:02
Otto,letí bodík.I tebe mám z AHA uloženého ve svých receptech. Taky gratuluji.
6. 12. 2009 23:01
Otto, na fotu vypadá pangas hodně šťavnatě. Hezký recept. . +5
6. 12. 2009 21:19
Vypadá moc dobře a tak ho ukládám pro vyzkoušení.
6. 12. 2009 20:50
Ryby mám ráda v každé úpravě, sýr používáme také. Ještě jsem experimentovala s obalovým materiálem tak, že jsem použila podrcené kukuřičné nebo bramborové lupínky. Buď samotné a nebo přimíchané do strouhanky. Přidávám bodík.
6. 12. 2009 20:35
Super-dávám bodík, protože do trojobalu na kapříka a jiné rybky dávám také sýr-je šťavnatější a má výbornou chuť...a do oleje na smažení přidávám lžíci sádla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 7 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 2 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Mexický kuřecí guláš
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 3 hodinami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 5 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 5 hodinami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangasius ryba foto vánoční recepty pangas dolnooky pangasius pangasius dolnooký recept na pangase ryba v trojobalu pangas dolnooký recept smažený pangas pangasius cena vánoční recepty.cz vanocni ryby pangasius smažený recepty na pangase klasický trojobal pangas dolnooký recepty vánoční ryba recepty recept na vanocni rybu smažený pangasius recepty vánoční ryba recept
Suroviny: pangasius, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WpZ
8 názorů